Het verrijzen van een uitgeverijtje. De fles tegen de boeg.

Het verrijzen van een uitgeverijtje. De fles tegen de boeg.

© Monsters slapen nooit.

En dan is het moment daar. Honderden en honderden uren van voorbereiding leiden eindelijk tot het moment dat mijn website echt voor het publiek opengaat. Voorzichtig, nog even zonder het al te veel van de daken te schreeuwen, was ik al een aantal maanden actief en stond de online deur op een kiertje. Maar nu zet ik de deur wagenwijd open.

Bloed, zweet en tranen

Welkom op Monsters slapen nooit! Je mag gerust weten: het heeft letterlijk enkele jaren geduurd, bloed, zweet en tranen gekost, om hier te komen. Het uitstippelen van een 'identiteit', het oprichten van een uitgeverijtje, het opzetten van een site en webshop, en het verwerkelijken van enkele eerste producten en productideeën.

Wereldkundig

Vanaf hier is het allemaal onbekend terrein voor mij. Of cocreatie en opereren zonder winstoogmerk iets gaat doen of opleveren, dat zal zich de komende maanden en jaren moeten gaan bewijzen.

Ik ben er in ieder geval klaar voor en barst van de ideeën en enthousiasme. Hou de site en ook Facebook of Instagram in de gaten voor updates, nieuwe boeken en interessant leesvoer!

Geschreven door Gideon Grim

Schrijver, romanticus, fantast en fotograaf. Bewogen door de verbeelding en het verborgene, gefascineerd door de wetenschap van waan (en omgekeerd). Alsmede mede-oprichter van Monsters slapen nooit.

Geef een reactie