Monsters slapen nooit › Home

Nadar #3 – Meerkoetspéciàl

Gideon Grim e.a.Verschijnt binnenkort!

Allerdrietste editie van het curieuze miniboektijdschriftje ‘Nadar’. Een onmiskenbare mengelmoes van Gideon Grim’s eigen werk en voorál ook dat van anderen.

M.m.v. o.a. …

  • 77 pagina’s!
  • Gemiddelde levertijd: 1 tot 2 weken.
  • Verzendkosten voor één boektijdschriftje: €3,23 (dus €11,00 in totaal!)
  • Koop je dit boek, dan steun je Monsters slapen nooit én wordt er €1,11 aan stichting De Schoolschrijver gedoneerd, het goede doel verbonden aan deze en alle toekomstige uitgaven van Nadar.

7.77 (incl. btw)

Momenteel (nog) niet leverbaar. Houd de website in de gaten voor meer informatie of volg Monsters slapen nooit op Facebook.

Beschrijving

De inhoud?

Meerkoeten. Heel veel meerkoeten.

Woord van de schrijver

"Meerkoeten? Echt?"

Het goede doel?

Als er één thematiek centraal staat in Nadar, dan is dat wel 'fantasie en verbeelding'.

Lang zoeken leverde helaas geen stichting of organisatie op die zich bezig houdt met fantasieontwikkeling bij (jong)volwassenen. Gezien de beoogde Nadar-doelgroep van ongeveer 11 tot 111 jaar had dat zeker de voorkeur.

De keuze is daarom gevallen op een ANBI-stichting die zich richt op het verbeteren van de leesvaardigheid van basisschoolleerlingen én het prikkelen van de kinderfantasie: De Schoolschrijver.

Bijna één op de vijf jongeren dreigt ‘laaggeletterd’ te worden en het aantal basisschoolleerlingen dat laag scoort op taalvaardigheid neemt toe. Veel Nederlandse jongeren ervaren de voordelen van lezen niet. Eén derde van hen vindt lezen niet leuk en slechts een kwart beleeft er plezier aan. Ongeveer de helft van alle vo-leerlingen in Nederland vindt lezen (helemaal) niet leuk. 60%van de laaggeletterden in Nederland is autochtoon.

De schoolschrijvers willen laten zien dat lezen en taal wél ontzettend leuk kunnen zijn. Want: "Leesplezier is een voorwaarde voor taalbeheersing en talentontwikkeling."

Monsters slapen nooit zegt top en zal met plezier €1,11 van elk verkocht boektijdschriftje doneren aan De Schoolschrijver.

Details?

Aantal pagina's: 77!
Leesleeftijd: 11 - 111 jr.
Formaat: 10,5 x 14,8 cm.
Uitvoering: softcover.
Oorspronkelijke oplage: 77!

Met bijdragen van?

Elke uitgave van Monsters slapen nooit komt uitsluitend tot stand in samenwerking met Gideon Grim. Hieronder alle fantastische co-createurs op een rij:

Taalredacteur

-

Schrijvers

-

Fotografen

-

Muzikanten

-

Illustratoren / schilders

-

Gideon Grim

Teksten, vormgeving, enkele illustraties, fotografie en eindredactie.

Beoordelingen

Er zijn nog geen reacties.

Wees de eerste om “Nadar #3 – Meerkoetspéciàl” te beoordelen