Monsters slapen nooit › Home

OveR GidEoN en zijN MoNsteRS

Gideon Grim

Al een jaar of 25 ontwerpt, fotografeert en fantaseert schrijver Gideon Grim er lustig op los. Als mens, man, vader en vriend is Gideon vooral op zoek naar geluk, balans, wijsheid en groei. Want het leven is wat je ervan maakt en ook maar zo kort.

Gideon Grim is geboren in Wenen, getogen in Amersfoort en woont nu in Naarden. Dat doet hij samen met zijn lieve, verstandige vrouw en spring-in-'t-veld zoontje.

Co-creatie

Al drie decennia lang betreedt Gideon Grim de samenwerkingsarena met niets meer dan goede bedoelingen en een bovenkamer boordevol levendige fantasie. Co-creëren en sparren met (andere) creatievelingen, dat geeft Gideon oneindig veel voldoening.

Samen creatieve monsters bevechten. Samen mooie dingen maken. Samen een stukje magie aan de wereld toevoegen. Samen complete werelden tot leven wekken.

Uitgeverijtje zonder winstoogmerk

Al meer dan kwart eeuw is er volgens Gideon Grim niets vervelenders dan dingen niet afmaken. Hij richtte daarom in 2019 zijn eigen unieke uitgeverijtje op. Zodat al dat geschrijf, geöntwerp, gefotografeer, gefantaseer en geco-creëer ook altijd tot iets leidt.

Daarnaast zijn er genoeg andere monsters in de wereld om ons heen. Voor Gideon Grim voldoende reden om er zelf geen ene cent aan te verdienen en met de winst goede doelen te steunen.

Monsters slapen nooit

En zo was daar ineens: Monsters slapen nooit. Gideon Grim's unieke uitgeverijtje zonder enig winstoogmerk. Een artistiek mini-samenwerkingsplatform uit Naarden, met een nobel hart en een doorgewinterde waard achter de tap.

Klop ook eens aan, als je denkt dat je Gideon kunt helpen om die creatieve, nooitslapende monsters te verjagen of vangen. Co-creëren kan hij uiteraard niet alleen.