Monsters slapen nooit › Home

GoedE doeleN steuNen

Wie goed doet...

Creativiteit en co-creatie zijn twee belangrijke Monsters slapen nooit-peilers. Maar in deze wereld zijn er meer monsters te bestrijden dan alleen de creatieve billenbijters van Gideon Grim.

Uitgeverij Monsters slapen nooit opereert daarom zonder enig winstoogmerk en Gideon Grim kakt er lekker 100% bij in. De ene 50% van de winst gaat naar goede doelen, de andere wordt puur en alleen gebruikt om nieuwe of bestaande boeken en producten te financieren.

'Wie goed doet, goed ontmoet', zo luidt officieel de Nederlandse uitdrukking. Iets met karma, enzo. Iets met 'teruggeven', 'alle kleine beetjes helpen' en 'de wereld een stukje beter maken'.

Het financiële plaatje

Wat er ook gebeurt, Gideon's uitgeverij-met-niets-dan-goede-bedoelingen zal exclusief en ingetogen blijven. Budget en tijd voor echte marketinginitiatieven is er niet en boeken schrijven, producten maken en co-creëren kost nou eenmaal veel energie.

Monsters slapen nooit is daarom bewust de piepkleinste mini-uitgeverij van Nederland. Blij met elke euro en elke cent die aan het einde van een jaar gedoneerd kan worden aan het per boek of product verbonden 'goede doel':

2021 (tot nu toe)

Laatst bijgewerkt: 09-03-2020.


Totaal tot nu toe: €2,22

2020 (tot nu toe)


Eindtotaal: €40,02

*: Van de eerste 10 'Animaaltjes' die in een jaar verkocht worden, gaat 100% van de winst naar Stichting DierenLot (€6,66).
**: Stichting De Schoolschrijver hanteert een minimumdonatie van €5,-. Het bedrag van 2019 wordt daarom bij 2020 opgeteld.

Optelsom


Totaal van 2019 en 2021 tot nu toe: €157,11

*: Van de eerste 10 'Animaaltjes' die per jaar verkocht worden, gaat 100% van de winst naar Stichting DierenLot (€6,66).

De financiële situatie

Misschien ben je ook nog geïnteresseerd in de financiële gezondheid van Monsters slapen nooit? 'Het unieke uitgeverijtje uit Naarden' is officieel een vereniging, dus op aanvraag en in de vorm van een pdf-verslag verschaft Monsters slapen nooit inzicht in de financiën over de periode 2019 t/m 2020.

Tipje van de sluier: Gideon staat in het rood, maar daar ligt niemand echt van wakker.