Monsters slapen nooit › Home

Postkaart ‘Kerst zit in je bovenkamer’

Monsters slapen nooitVerschijnt in een zeer beperkte oplage. Op = op.

Deze ‘Kerst zit in je bovenkamer’-postkaart is onderdeel van de #KerstkaartInMaart-actie.

Kerst zit in je hoofd en dat gevoel mag je best ook in een willekeurige andere maand delen met iemand waar jij om geeft. Wie laat jij weten dat zij of hij jouw verwachtingsvolle feestdagengevoel is?

14 x 14 cm. Inclusief bijpassende, witte envelop.

  • Let op: de kaart is t/m 15 maart te bestellen!
  • Gemiddelde levertijd: 5 tot 7 werkdagen.
  • Verzendkosten voor één kaart: €1,25.

2.75 (incl. btw)

Beschrijving

(Papier: 300 grams ansichtkaartpapier.)

Monster slapen nooit?

De dagen rond Kerst, Kerstmis en de jaarwisseling roepen gevoelens van melancholie, herinnering en thuiskomen op. Van binnen blikken we dan altijd even terug op het afgelopen jaar en denken we na over ons leven, de mensen om ons heen en de dierbaren die we missen. Kerst is een tijd van elkaar opzoeken. Van verbonden- en gezelligheid. Van lichtjes in de bomen en op straat. Van samen vieren en cadeautjes geven of krijgen. Van samenzijn met familie en vrienden.

Voor sommige mensen is het de mooiste tijd van het jaar, maar wij vinden sowieso dat Kerst los staat van een jaargetijde. Kerst zit in je bovenkamer, omdat het natuurlijk altijd tijd is om terug te blikken, om bewust te laten merken dat we om elkaar geven en van elkaar genieten. Want dat doen we doorgaans veel te weinig.

Het goede doel?

Project Postmaatje is een initiatief van Stichting Eefies, dat zich ten doel heeft gesteld om de communicatie met en tussen verschillende doelgroepen te stimuleren en op die wijze bij te dragen aan wederzijds respect, bewustwording, kennisoverdracht en het tegengaan van sociaal isolement.

Via Project Postmaatje worden mensen die graag schrijven in contact gebracht met mensen die graag post ontvangen. Iedereen die een steuntje in de rug kan gebruiken, zich soms eenzaam voelt, of gewoon enorm geniet van post kan zich aanmelden als ontvanger.

Soms wordt er gekozen voor correspondentie, soms geniet de ontvanger simpelweg van het postmoment. Daarnaast kan er altijd gekozen worden om deel te nemen aan eenmalige kaartenacties, zoals rond Kerst- en feestdagen, wat Project Postmaatje natuurlijk een perfect 'goed doel' maakt voor deze speciale kaartactie.

De kaarten die Monsters slapen nooit verkoopt, hebben daarmee een gelijkwaardig doel: om met behulp van een postmoment mensen te verbinden en daardoor op een positieve manier bij te dragen aan de kwaliteit van leven.

Beoordelingen

Er zijn nog geen reacties.

Wees de eerste om “Postkaart ‘Kerst zit in je bovenkamer’” te beoordelen