Monsters slapen nooit › Home

Postkaart ‘Hou jij ook zo van mij / mei ;-) ?’

Monsters slapen nooitEnkele kaart, 14 x 14 cm.

Heb jij bijzondere gevoelens voor iemand, maar durf je het niet tegen hem of haar te zeggen? Deze openhartige kaart met een knipoog zal je helpen het ijs te breken ;) … Vooral in mei, wanneer de lente- en zomerkriebels iedereen in hun greep hebben.

Zie hieronder voor een meer uitgebreide beschrijving.

Inclusief bijpassende, witte envelop.

  • Gemiddelde levertijd: 5 tot 7 werkdagen.
  • Verzendkosten voor één kaart: €1,25.
  • Koop je deze kaart, dan steun je ons met €0,666. Hiervan doneren wij de helft aan Project Postmaatje, het goede doel verbonden aan al onze postkaarten en kaartacties.

2.27 (incl. btw)

Beschrijving

(Papier: 300 grams ansichtkaartpapier.)

Monsters slapen nooit?

Je gevoelens met een kaart uiten, is vaak makkelijker dan het in persoon tegen iemand proberen te zeggen. Fijne, lieve, aardige, warme gevoelens zijn wat dat betreft rare dingen. We ontvangen ze heel graag, maar ze aan anderen tonen, dat is soms het moeilijkste dat er is.

Waarschijnlijk juist omdát we weten hoe belangrijk het kan zijn. Voor de ontvanger, maar zeker ook voor gever. Ons 'gebrek aan zelfvertrouwen'-monster staat altijd op de wacht om ons in te fluisteren dat de ander toch niet hetzelfde zal voelen of jouw gevoelens op zijn minst een beetje raar zal vinden.

Niets is minder waar natuurlijk. Het mooiste dat je voor jezelf en de ander kunt doen, is om niet naar dat monstertje te luisteren... en gewoon die kaart te sturen! Een kaart met een kleine knipoog die vooral in mei extra effectief zal zijn, net wanneer iedereen begint te verlangen naar lange, zwoele zomeravonden, gevuld met gezelligheid, plezier en liefde.

Het goede doel?

Project Postmaatje is een initiatief van Stichting Eefies, dat zich ten doel heeft gesteld om de communicatie met en tussen verschillende doelgroepen te stimuleren en op die wijze bij te dragen aan wederzijds respect, bewustwording, kennisoverdracht en het tegengaan van sociaal isolement.

Via Project Postmaatje worden mensen die graag schrijven in contact gebracht met mensen die graag post ontvangen. Iedereen die een steuntje in de rug kan gebruiken, zich soms eenzaam voelt, of gewoon enorm geniet van post kan zich aanmelden als ontvanger.

Soms wordt er gekozen voor correspondentie, soms geniet de ontvanger simpelweg van het postmoment. Daarnaast kan er altijd gekozen worden om deel te nemen aan eenmalige kaartenacties, zoals rond Kerst- en feestdagen.

De kaarten die Monsters slapen nooit verkoopt, hebben daarmee een gelijkwaardig doel: om met behulp van een postmoment mensen te verbinden en daardoor op een positieve manier bij te dragen aan de kwaliteit van leven.

Beoordelingen

Er zijn nog geen reacties.

Wees de eerste om “Postkaart ‘Hou jij ook zo van mij / mei ;-) ?’” te beoordelen